Post Top Ad

Habertürk Spor

    G.Saray-S.Prag maçına İspanyol hakem

    RSS Resmi

    Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Sparta Prag maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez'in yöneteceği açıklandı.



    Ankaragücü Başkanı Fırat'tan zemin açıklaması!

    RSS Resmi

    MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Eryaman Stadı'nda yapacakları maç için saha zeminiyle ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını ve zeminin daha iyi durumda olduğunu açıkladı



    Beşiktaş'ın deplasman kabusu!

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'de son olarak Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Beşiktaş, son 3 dış saha maçında galibiyet alamazken, gol sevinci de yaşayamadı.



    Bardhi gol orucunu bozdu!

    RSS Resmi

    Trabzonspor'un Kuzey Makedonyalı oyuncusu Enis Bardhi, Hatayspor karşısında kaydettiği gol ile 164 günlük suskunluğunu bozdu.



    "Futbolu bırakmayı düşündüm"

    RSS Resmi

    Altay'la ara transfer döneminde yollarını ayıran Deniz Kadah, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ailemin içerisinde yaşanan sağlık sorunları nedeniyle transferi düşünecek bir durumda olmadığımı ve hatta bir ara futbolu bırakma noktasına geldiğimi de belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.



    Beşiktaş'tan Furkan hamlesi!

    RSS Resmi

    Beşiktaş Emlakjet, NBA takımlarından Philadelphia 76ers'ın serbest bıraktığı Furkan Korkmaz için harekete geçti. 26 yaşındaki basketbolcunun şu anda Türkiye'de oynamaya soğuk baktığı öğrenilirken ikna için çalışmalar devam ediyor



    Ankaragücü-Galatasaray maçında stat belirsizliği!

    RSS Resmi

    Süper Lig'in 26'ncı haftasında 18 Şubat Pazar günü MKE Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk edeceği karşılaşmanın oynanacağı stat yarın belli olacak



    Yusuf Yazıcı'dan flaş karar!

    RSS Resmi

    Bu sezon Lille formasıyla iyi bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi için sürpriz bir karara imza attı. 27 yaşındaki milli futbolcu menajerlik şirketini değiştirdi



    "O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı"

    RSS Resmi

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Eryaman Stadyumu'nun zemininden kaynaklı bir futbolcularının çapraz bağlarının koptuğunu söyleyerek, "O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı" dedi.



    O takımlar ortaya çıktı! Arda Güler...

    RSS Resmi

    Real Madrid'de sakatlığını atlattıktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in İspanyol devinden ayrılacağı iddia edildi.



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski