Post Top Ad

Habertürk Spor

    Maçta 2 gol var!

    RSS Resmi

    Napoli-Barcelona maçının canlı anlatımı HTSPOR'da... UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Napoli ile Barcelona karşı karşıya geliyor. İki takım da mücadeleden galip ayrılıp, 12 Mart'ta oynanacak rövanş öncesi avantaj yakalamak istiyor.



    Fatih Terim, kupada mucizeyi başardı!

    RSS Resmi

    Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Yunanistan Kupası yarı final rövanş maçında PAOK'u penaltı atışları sonucu mağlup ederek adını finale yazdırdı.



    TFF duyurdu! Süper Kupa maçı...

    RSS Resmi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa final maçının tarihini duyurdu. 2022-2023 sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek mücadele, hatırlanacağı gibi 29 Aralık tarihinde Arabistan'da maç öncesinde yaşanan olaylar nedeniyle oynanamamıştı. İşte TFF ile Süper Kupa finalinin oynanacağı tarih...



    ÇBK Mersin çeyrek finale farklı başladı!

    RSS Resmi

    ÇBK Mersin, Kadınlar EuroLeague çeyrek final ilk maçında ağırladığı İspanyol ekibi Casademont Zaragoza'yı 79-62 yenerek seride 1-0 öne geçti.



    Fenerbahçe 4 sette mağlup

    RSS Resmi

    Fenerbahçe Parolapara, CEV Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Polonya temsilcisi Asseco Resovia'ya 3-1 mağlup oldu.



    Arkas, CEV'de finale göz kırptı!

    RSS Resmi

    Arkas Spor, CEV Kupası yarı final ilk maçında ağırladığı Alman ekibi SVG Lüneburg'u 3-0 yenerek final için devi bir adım attı. Yarı finalin rövanş karşılaşması 28 Şubat'ta Almanya'da oynanacak.



    Eczacıbaşı 5 sette avantajı aldı!

    RSS Resmi

    Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında ağırladığı İtalyan ekibi Savino Del Bene Scandicci 3-2 mağlup ederek yarı final için avantaj yakaladı.



    "Kazanarak son 16'ya kalmak istiyoruz"

    RSS Resmi

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Sparta Prag maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İlk maçtan daha iyi bir performans sergilemeleri gerektiğini belirten Buruk, "Kazanıp son 16'ya kalmak istiyoruz" dedi. Sarı-kırmızılıların teknik patronu ayrıca, sakatlıkları bulunan Aurier ve Ziyech'in son durumuna ilişkin de önemli ifadeler kullandı.



    Süper Lig'in bitiş tarihi değişti!

    RSS Resmi

    Süper Lig fikstürü, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa maçı dolayısıyla 32. haftadan itibaren birer hafta kaydırıldı. TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig 2023-2024 sezonunun böylece 26 Mayıs'ta tamamlanacağı belirtildi.



    TFF Süper Kupa'nın yerini ve tarihini açıkladı

    RSS Resmi

    TFF, Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski