Post Top Ad

Habertürk Spor

    Arsenal kazandı, zirveye çıktı!

    RSS Resmi

    İngiltere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda Wolverhampton'ı 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.



    M.City FA Cup'ta finalde!

    RSS Resmi

    Manchester City, İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) yarı finalinde karşılaştığı Chelsea'yi Bernardo Silva'nın golüyle 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.



    "Bu maçı unutmamız lazım"

    RSS Resmi

    Mondihome Kayserispor'un teknik sorumlusu Hari Vukas, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Hırvat antrenör, "Ne yazık ki istediğimiz sonucu bu maç özelinde elde edemedik. Artık en kısa süre içerisinde bu maçı unutmamız lazım." dedi.



    Bayern Münih'ten gol yağmuru!

    RSS Resmi

    Almanya Bundesliga'da ikinci sırada yer alan Bayern Münih, deplasmanda Union Berlin'i 5-1 mağlup etti. Bavyera ekibine üç puanı getiren golleri Goretzka, Kane, Müller (2) ve Tel kaydetti.



    "Trabzonspor camiasının kenetlenme zamanı"

    RSS Resmi

    Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyunun başından sonuna kadar hak ettiğimiz, oyun üstünlüğümüzün olduğu, geçen haftaki maçtan sonra böyle bir deplasmanda kazanmak bizim için son derece değerliydi" dedi. Avcı ayrıca, Türkiye Kupası hedefine de değinerek, "Üçüncülük ve kupayı kazanmak hedefimize gidebilmemiz için oyun son derece önemli. Bir önemli şey de kenetlenme. Trabzonspor camiasının kenetlenme zamanı. Bize destek verirlerse bu seneki ulaşılabileceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.



    Trabzon, Kayseri'de 'Destan' yazdı!

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor'a konuk olan Trabzonspor, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Bordo-mavililerde 1 gol, 1 asistle oynayan Enis Destan maça damgasını vururken, Trabzonspor'un diğer golü ise Pepe'den geldi.



    Duplantis'ten yeni dünya rekoru!

    RSS Resmi

    Olimpiyat şampiyonu İsveçli atlet Armand Duplantis, Elmas Lig'deki 6,24 metrelik atlayışıyla erkekler sırıkla atlamada kendisine ait dünya rekorunu geliştirdi.



    Eyüp'te yağmur var, gol yok!

    RSS Resmi

    Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğu garantileyen Eyüpspor, 31. haftada ağırladığı Boluspor ile 0-0 berabere kaldı.



    Samsunspor puanı 90+2'de kurtardı!

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında karşı karşıya gelen Samsunspor ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor 41'de Mendoza'nın golüyle öne geçerken, ev sahibi Samsunspor, 90+2'de Dimata'nın golüyle 1 puanı kaptı.



    İstanbulspor'dan TFF'ye sert tepki!

    RSS Resmi

    Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olarak Süper Lig'den düşmesi kesinleşen İstanbulspor, karşılaşma sonrası bir açıklama yayımlayarak TFF'ye tepki gösterdi.



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski