Post Top Ad

Habertürk Spor

    Beşiktaş'tan sert açıklama!

    RSS Resmi

    Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe ile oynanan derbide kırmızı kart gören Al-Musrati hakkında bir televizyon kanalında yapılan yorumlar üzerine sert bir açıklama yayımladı.



    Monaco takıldı, şampiyon PSG!

    RSS Resmi

    Fransa Ligue 1'de Monaco'nun Lyon'a 3-2 mağlup olmasının ardından lider Paris Saint-Germain (PSG), bitime 3 hafta kala 12. şampiyonluğunu ilan etti.



    FIBA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon Unicaja

    RSS Resmi

    FIBA Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Lenovo Tenerife'yi 80-75 yenen Unicaja Malaga, şampiyon oldu.



    Terim'li Panathinaikos'a büyük şok!

    RSS Resmi

    Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi play-off'unda hiçbir iddiası bulunmayan Aris'e evinde 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.



    "Geriden gelip kazanmak önemli"

    RSS Resmi

    Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. Avcı, "Doğru değişiklikler cevap verdi. Geriden gelip kazanmak son derece önemli" dedi.



    Onuachu'dan sözleşme açıklaması!

    RSS Resmi

    Trabzonspor'un Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup ettiği maçta 17 dakikada üç gol atarak hat-trick yapan Paul Onuachu, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kiralık olarak bordo-mavili takımda forma giyen Nijeryalı forvet, "Burada mutluyum, tabii ki kalmak istiyorum ama sonuç olarak kulübümün vereceği bir karar var" dedi.



    Beşiktaş Başkent'te kazandı!

    RSS Resmi

    Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında konuk olduğu Türk Telekom'u 89-83 mağlup etti.



    Ankaragücü 90+9'da puanı kaptı!

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile Ankaragücü 2-2 berabere kaldı. Rizespor, 25'te Gaich ve 32'de Olawoyin'in golleriyle 2-0 öne geçerken, müthiş bir geri dönüşe imza atan Başkent ekibi 56'da Bajic ve 90+9'da Garry Rodrigues'in golleriyle 1 puanı kurtardı.



    M.City şampiyonluk modunu açtı!

    RSS Resmi

    İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, 35. haftada konuk olduğu Nottingham Forest'ı 2-0 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı. Gvardiol ve Haaland'ın golleriyle kazanan City, puanını 79'a çıkardı.



    Trabzon'dan müthiş dönüş!

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta Gaziantep FK'yı 51 ile 68. dakikalar arasında bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti. Müthiş bir geri dönüşe imza atan bordo-mavililerde hat-trick yapan Onuachu maça damgasını vururken, diğer gol ise Bardhi'den geldi.



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski