Post Top Ad

Habertürk Spor

    34. haftanın VAR kayıtları açıklandı!

    RSS Resmi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.



    Montella, UEFA Pro Lisans programında!

    RSS Resmi

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, TFF'nin Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'na konuk oldu.



    "Umarım bu süreç milat olur"

    RSS Resmi

    Türkiye'nin konuştuğu Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF inceleme başlattı. Sürecin nasıl işleyeceği merak edilirken, Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatör Yardımcısı Ahmet Selim Kul ise yaşananları değerlendirdi



    Gaziantep FK Başkanı Yılmaz'dan TFF'ye destek!

    RSS Resmi

    Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) seçimli genel kurulu 18 Temmuz'da yapma kararını desteklediklerini söyledi



    Süper Lig'de 34. haftanın panoraması!

    RSS Resmi

    Süper Lig'de 34. haftanın panoraması! Galatasaray, Adana'da; Fenerbahçe derbide kazandı



    Dursun Özbek için olay açıklama!

    RSS Resmi

    İstanbulspor, sosyal medya hesabından Dursun Özbek ile ilgili olay bir paylaşımda bulundu



    Bayern Münih- Real Madrid maçı ne zaman?

    RSS Resmi

    Şampiyonlar Ligi yarı final maçı kapsamında Bayern Münih- Real Madrid ile kozlarını paylaşıyor. Çeyrek final karşılaşmasında Arsenal'i saf dışı bırakan Bavyera ekibi, İspanyol devi Real Madrid'i geçerek finale uzanan taraf olmayı hedefliyor. Manchester City'i eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid ise zorlu deplasmandan güzel sonuçla dönerek avantajı elde etmek istiyor. Peki, Bayern Münih- Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?



    Ali Koç şampiyon boksörlerle buluştu

    RSS Resmi

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçeli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Busenaz Sürmeneli ve Samet Gümüş ile bir araya geldi.



    Ne oldu size!

    RSS Resmi

    Bir dönem top koşturdukları kulüplerde taraftarın sevgilisi olan futbolcular, futbola veda ettikten sonra aldıkları kilolarla dikkat çekti. Kısa süre öncesine kadar Fenerbahçe'de top koşturan, Ocak 2023'te futbola veda eden ancak amatör lig ekibiyle sahalara geri dönen Max Kruse'nin son hali gündeme oturdu. Futbolu bıraktıktan sonra kilo alan futbolcuları derledik



    Gaziantep FK'dan 'adalet' çağrısı!

    RSS Resmi

    Gaziantep FK, Süper Lig'de son 4 haftaya girilirken dikkat çeken bir açıklama yayımladı. Kulübün açıklamasında, sezonun adaletli bir şekilde tamamlanması çağrısında bulunuldu.



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski