Post Top Ad

Habertürk Spor

    Galatasaray seriyi 2-0 yaptı

    RSS Resmi

    Spor Toto Sutopu Süper Ligi final etabı ilk maçında ENKA'yı 16-8 yenen Galatasaray, seride 2-0 öne geçti. Serinin üçüncü maçı 3 Mayıs Cuma günü Kalamış Engin Bora Sutopu Havuzu'nda oynanacak. Sarı-kırmızılı takım, bu maçı kazanması halinde sezonu şampiyon tamamlayacak



    "Bu tarz seriler hep savaş gibi geçer"

    RSS Resmi

    THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında konuk ettiği Fransız ekibi Monaco'yu 89-78 yenen Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius, bu tür serilerde her maçın savaş gibi geçtiğini söyledi.



    Borussia Dortmund, PSG'yi devirdi!

    RSS Resmi

    Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında PSG'yi Füllkrug'un golüyle 1-0 mağlup etti ve 7 Mayıs'taki rövanş öncesinde avantajı kaptı



    Fenerbahçe adım adım Final Four'a!

    RSS Resmi

    Fenerbahçe Beko, THY Euroleague 2023-24 sezonu play-off üçüncü maçında sahasında Fransız ekibi Monaco'yu 89-78'lik skorla mağlup ederek seride durumu 2-1'e getirdi. Sarı Lacivertliler, bir maç daha kazanması halinde adını Final Four'a yazdıracak.



    Fenerbahçe'de Konyaspor maçı hazırlığı!

    RSS Resmi

    Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağın maçın hazırlıklarına başladı.



    Aslan'da Sivasspor maçı mesaisi!

    RSS Resmi

    Galatasaray, Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.



    İrfan Can Kahveci'yi o takımlar istiyor!

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin performansıyla dikkat çeken isimlerinden İrfan Can Kahveci'ye yeni talipler olduğu iddia ediliyor. Kahveci'nin Gençlerbirliği'nden eski hocası Mustafa Kaplan, İspanya ve İtalya ligi ekiplerinden teklifler geldiğini ifade etti.



    İstanbulspor'dan, TFF'ye olay cevap!

    RSS Resmi

    İstanbulspor, TFF'nin yaptığı açıklamaya sosyal medya hesabından cevap verdi.



    Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor mesaisi!

    RSS Resmi

    Beşiktaş, Süper Lig'in 35'inci haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.



    Almanya'da Salih zirvesi!

    RSS Resmi

    Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, hem teknik direktör hem de transfer çalışmaları için Almanya'da temaslarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Dortmund forması giyen Salih Özcan'ın peşinde...



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski