Post Top Ad

Habertürk Spor

    Heyecan devam ediyor!

    RSS Resmi

    Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının canlı anlatımı HTSPOR'da... Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Üçüncülük mücadelesi veren siyah-beyazlılar 51 puanla 5. sırada yer alıyor. 7. sıradaki Çaykur Rizespor'un ise 49 puanı bulunuyor.



    Beşiktaş Emlakjet'ten 56 sayı fark!

    RSS Resmi

    Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında konuk ettiği Reeder Samsunspor'u 56 sayı farkla 111-55 yendi.



    Sutopu Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray!

    RSS Resmi

    Galatasaray Sutopu Takımı, Sutopu Süper Ligi final etabı ikinci maçında ENKA'yı 12-7 mağlup ederek seride durumu 3-0 yaptı ve şampiyon oldu.



    Salih Uçan 8 maç sonra ilk 11'de!

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 5. sırasında yer alan Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Salih Uçan, 8 maç sonra ilk 11'de forma giydi.



    Ali Koç'tan sert sözler!

    RSS Resmi

    Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF'nin 18 Temmuz'da düzenleyeceği seçimle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye sert sözlerle yüklenen Ali Koç, "Çok yanlış yolda gidiyorsunuz. Türk futbolundaki kaotik ortamı daha da derinleştiriyorsunuz. Güven zedelenmesi yaşandı. Tekrar seçildiğinizi var sayalım, kulüplerin nasıl başkanı olacaksınız?" dedi



    UEFA'dan EURO 2024 için değişiklik!

    RSS Resmi

    UEFA, EURO 2024 için takımların kadrosunda bulunabilecek oyuncu sayısını 23'ten 26'ya çıkartıldığını açıkladı



    Beşiktaş attı, VAR'dan döndü!

    RSS Resmi

    Beşiktaş, Rizespor karşısında 10. dakikada Semih Kılıçsoy ile ikinci golü buldu. Gol, VAR incelemesinin ardından topun dışardan geldiği gerekçesiyle iptal edildi



    GSYİAD Başkanı Hatipoğlu istifa etti!

    RSS Resmi

    Galatasaray Kulübünde 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurulda mevcut başkan Dursun Özbek'in listesine giren 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (1905 GSYİAD) Başkanı İbrahim Hatipoğlu, başkanlıktan ayrıldı.



    Hatayspor yeni teknik direktörünü açıkladı!

    RSS Resmi

    Süper Lig ekibi Hatayspor, teknik direktörlük görevine Özhan Pulat'ın getirildiğini açıkladı.



    Fenerbahçe'de Oosterwolde sevinci!

    RSS Resmi

    Fenerbahçe'de menisküs ameliyatı olan Jayden Oosterwolde, bireysel çalışmalara başladı



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski