Post Top Ad

Habertürk Spor

    Şampiyon PSG evinde mağlup!

    RSS Resmi

    Fransa Ligue 1'in 33. haftasında şampiyonluğunu ilan eden PSG, evinde Toulouse'ye 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 mağlup oldu. PSG'nin tek golünü Kylian Mbappe attı. Thijs Dallinga, Yann-Alexandre Gboho ve Frank Magri'nin golleriyle galip gelen Toulouse, puanını 43'e yükseltti.



    İbrahim Yıldız yazdı: Hayalleri yıkan gol!

    RSS Resmi

    Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Şampiyonluğu ilgilendiren bir diğer maçta ise Fenerbahçe evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. İki takımın da galip gelmesinin ardından aradaki puan farkı değişmedi ve 6 olarak kaldı. Habertürk yazarı İbrahim Yıldız kritik haftadaki Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını değerlendirdi.



    Türkiye tekvandoda Avrupa şampiyonu!

    RSS Resmi

    Türkiye, toplam 16 madalya kazandığı Avrupa Tekvando ve Para Tekvando Şampiyonası'nı genel sıralamada zirvede tamamladı. Türkiye, Avrupa şampiyonalarında üst üste ikinci kez takım halinde kürsünün en üst basamağına çıktı.



    Leverkusen rekoru 50 maça çıkardı!

    RSS Resmi

    Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) ilk şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen, deplasmanda Bochum'u 5-0 mağlup ederek tüm kulvarlarda yenilmezlik rekorunu 50 maça çıkardı.



    "Mücadeleyi bırakmayacağız"

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Mersin'de konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenen Atakaş Hatayspor'da teknik direktörü Özhan Pulat, bugün yaptıkları değişikliklerin yanı sıra oyuncuların özverisi ve mücadelesi kendilerine galibiyet getirdiğini söylerken, hiçbir şekilde mücadeleye bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.



    "Hedefimiz son 2 haftada 6 puan kazanmak"

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenilen MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu, kalan 2 haftayı 6 puanla bitirmek adına her şeyi yapacaklarını söyledi.



    "İvme yakaladık"

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Yılport Samsunspor'u 3-0 yenen TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktör Ali Çamdalı, iki haftada aldıkları 4 puanla iyi bir ivme yakaladıklarını belirtti.



    Sivasspor'dan hakem tepkisi!

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında sahasında RAMS Başakşehir'e 1-0 mağlup olan EMS Yapı Sivasspor'un Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek'e tepki gösterdi.



    "İlk yarı kötü oynadık"

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Corendon Alanyapor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Halim Okta, eksikliklerine rağmen iyi bir oyun ortaya koymaya çalıştıklarını söyleyerek, "Maçı kazanmak istedik ama ilk yarı biraz kötü oynadık." dedi



    Mehmet Ayan yazdı: Real gibi

    RSS Resmi

    Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı kırmızılılar 3-2 kazandı. Bu sonuçla şampiyonluk yolunda büyük bir adım atan lider Galatasaray 99 puana yükseldi ve kalan 2 haftada 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Mehmet Ayan, Galatasaray'ın mücadelesinin değerlendirdi



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski