Post Top Ad

Habertürk Spor

    "Kafamızı kaldırıp yola devam etmeliyiz"

    RSS Resmi

    Başakşehir, Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarı kötü bir oynamalarına rağmen maçın son dakikalarında beraberliğe çok yaklaştıklarını söyleyerek, "Kafamızı kaldırıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor" dedi.



    Büşra Çan'dan bronz madalya

    RSS Resmi

    Milli halterci Büşra Çan, Avrupa Halter Şampiyonası kadınlar 87 kiloda, silkmede 127 kiloluk kaldırışıyla bronz madalya kazandı.



    "Önümüzdeki 4 maç final"

    RSS Resmi

    Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Beşiktaş karşısında bir sürprize imza atmak için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Omerovic, "Esas olan önümüzdeki 4 maç, gerçek final maçları. Milli araya kadar önemli final maçlarımız var." dedi.



    "Bu galibiyet bizim için çok önemli"

    RSS Resmi

    Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, bugün ki mücadelenin kendileri için zor olacağını bildiklerini söyleyerek, "Bu galibiyet bizim için çok önemli ve mutluluk verici" dedi.



    "İlk 25 dakika berbattık"

    RSS Resmi

    Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Öz eleştiri yapan Portekizli teknik adam, "İlk 25 dakika berbattık" derken, ikinci yarıdaki oyun için ise, "İlk yarıdaki oyundan sonra reaksiyondan mutluyum. Çoğu şeyi değiştirdik" ifadelerini kullandı.



    Kartal kalesini kapattı!

    RSS Resmi

    Süper Lig'in 26. haftasında evinde Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ın gol yememe serisi de 3 maça çıktı.



    Semih Kılıçsoy'dan 8. gol

    RSS Resmi

    Beşiktaş'ın 18 yaşındaki futbolcusu Semih Kılıçsoy, Konyaspor'a attığı golle bu sezon Süper Lig'de 8. kez gol sevinci yaşamış oldu.



    Muçi: Deplasmanda da kazanmamız lazım

    RSS Resmi

    Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muçi, Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Arnavut futbolcu, "İyi yoldayız, böyle devam etmemiz lazım. İç sahada olduğu gibi deplasmanda da kazanmamız lazım" dedi.



    7 maçlık suskunluğuna son verdi!

    RSS Resmi

    Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cenk Tosun, 7 maçlık gol hasretine Konyaspor karşısında son verdi. Milli santrfor, Süper Lig'deki gol sayısını da 5'e çıkardı.



    Santos'la 4 maçtır kaybetmiyor!

    RSS Resmi

    Beşiktaş, teknik direktörü Fernando Santos ile çıktığı son 4 karşılaşmayı kaybetmedi.



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski