Post Top Ad

Hürriyet Spor

    Çağdaş Atan'dan Burak Yılmaz'la yaşanan gerilim hakkında: Ekibime kimse kenardan konuşamaz

    RSS Resmi

    Başakşehir, Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor'a 3-2 kaybettikleri maçın ardından konuştu. Çağdaş Atan, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarı kötü bir oynamalarına rağmen maçın son dakikalarında beraberliğe çok yaklaştıklarını söyleyerek, "Kafamızı kaldırıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor" dedi.



    Ernest Muçi o soruyu 'özel' diyerek yanıtlamak istemedi

    RSS Resmi

    Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna kattığı Ernest Miço, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuştu. Ernest Miço, Konyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı ekipte oynamanın kendisi için hayal niteliğinde olduğunu dile getirerek, "Hücum hattında her pozisyonda oynayabilirim" dedi.



    Büşra Çan'dan bronz madalya

    RSS Resmi

    Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 87 kiloda mücadele Büşra Çan, bronz madalya kazandı



    Fahrudin Omerovic: Bu akşam sürpriz peşindeydik

    RSS Resmi

    Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçın ardından konuştu.



    Galatasaray'da Tolga Esenci dönemi!

    RSS Resmi

    Galatasaray Kulübü, kadın basketbol takımında Milos Paden'den boşalan başantrenörlük görevine Tolga Esenci'nin getirildiğini açıkladı.



    Fernando Santos'tan öz eleştiri: Bunu bir daha tekrarlayamayız

    RSS Resmi

    Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.



    Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor: 50-60 milyon Euro... | 3 yıldız birden protesto edildi

    RSS Resmi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği Konyaspor karşısında sahadan 2-0 galip ayrılırken gol perdesini açan isim Semih Kılıçsoy oldu. Siyah beyazlıların en golcü futbolcusu durumunda bulunan 18 yaşındaki oyuncunun adı, Alman deviyle anılırken Türkiye'nin önde gelen menajerlerinin genç yetenek için yaptığı değerlendirmeler tekrar gündem oldu. Öte yandan 73 gün sonra Beşiktaş formasıyla sahaya çıkan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, siyah beyazlı taraftarlar tarafından protesto edildi.



    TFF'den yayın ihalesi açıklaması! Görüşme gerçekleştirildi, tarih verildi

    RSS Resmi

    Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.



    Bayern Münih'te kriz büyüyor! Hocasıyla tartıştı, üzerine yürüdü

    RSS Resmi

    Bundesliga'da art arda kötü sonuçlar alan Bayern Münih'te yıldız futbolcunun Bochum'a 3-2 kaybettikleri maçın ardından Yardımcı Antrenör Zsolt Löw ile tartışma yaşadığı ve üzerine yürüdüğü ileri sürüldü.



    Can Uzun atağı! Türkiye'yi mi, Almanya'yı mı seçecek?

    RSS Resmi

    Almanya 2. Ligi'nde bu sezonun en çok dikkat çeken futbolcuları arasında yer alan Can Uzun, fırtına gibi esmeye devam ederken hangi milli takımı seçeceği merak ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun sürekli temas halinde olduğu Can Uzun için Almanya Futbol Federasyonu'ndan hamle geldi.



Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski